Manuel Villa Architects

I think all kids would love to have a clubhouse or a treehouse growing up and sometime adults need a quite space as well. Well Manuel Villa designed a polyhedron garden house on the outskirts of Bogota, Colombia.  Arch Daily explains that it is designed as “an area where the young parents and their newborn child would enjoy an independent space from day to day house activities, a space for reading, playing, etc.” This space was inspired by the cognitive learning process of children from the understanding of basic shapes, to acquiring reading skills  and geometric basic concepts.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: